Ana Sayfa / KADIN / 33 Fenomen Katık Döner lezzetiyle Mersinlilerin uğrak merkezi olmuş

33 Fenomen Katık Döner lezzetiyle Mersinlilerin uğrak merkezi olmuş

Mersin’de 33 Fenomen Katık Döner, lezzeti ve kaliteli hizmetiyle Mersinlilerin hizmetinde. Döner ve Tantunide iyi bir hizmet verilirken, işletme kaliteli hizmet vermesine rağmen çok uygun fiyatlarla Mersinlilerin hizmetinde takdir topluyor.

Mersin’de birkaç şubesi olan 33 Fenomen Katık Döner, Mezitli Viranşehir’deki şubesiyle lezzet, kalite ve uygun fiyatlarla Mersinlilerin çok uğradığı yerlerden biri konuma gelmiş. Hergün sabah saat 08:00 ile gece 12’ye kadar açık olan iş yerinde motorkuryelerle paket servisi de yapılıyor.

Döner ve Tantuni çeşitlerinin yapıldığı 33 Fenomen Katık Döner adlı iş yeri tam bir aile ortamı gibi. Büyük bir salonu olan ve çocuk oyun alanı bile olan 33 Fenomen Katık Döner adlı iş yerinde hijyenik ve güvenilir bir ortam yaratılmış. Çok sayıda kişinin çalıştığı iş yerinde çaylar ise ücretsiz bir şekilde ikram ediliyor.

Kaliteli ve lezzetli hizmete rağmen 33 Fenomen Katık Döner’de fiyatlar da çok uygun. Örneğin Antakya Döner yanında Pepsi kolayla birlikte fiyatı 100 TL olurken, Tek Antakya dürüm ise 85 lira. Tavuk Tantuni Pepsi kolayla birlikte 90 TL’den verilirken, çoğu yerde 30 liraya satılan kutu kolalar ise burada 15 lira.

İş yerinin faaliyetiyle ilgili 33 Fenomen Katık Döner adlı işyerinin ortaklarından Hüsnü Boz, haber merkezimize konuştu.

Kaliteli ve lezzetli hizmeti her zaman esas aldıklarını belirten Boz, “maliyet ne kadar artarsa artsın ancak kalitemiz ve lezzetimizden asla ödün vermeyiz. Bu bizim temel ilkemizdir. İş yerimizde ağırladığımız her müşterimizi iyi bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Ustalarımız alanında çok uzman ve lezzet yaratmada kendilerini kabullendirmişler. Malzeme ve et alırken en iyisini tercih ediyoruz. Tek gayemiz müşterinin yemeğini büyük bir lezzetle yemesi ve hizmetten çok memnun olmasıdır” dedi.

İş yerlerinin çok güvenilir ve hijyenik olduğunu vurgulayan Boz, “İş yerimizi açarken mekanın çok büyük olmasına çok özen gösterdik. İş yerimiz bölgede en büyük iş yerlerden biri olma özelliğine sahiptir. Aileler çocuklarıyla geldiğinde rahat etsinler diye iş yerimizde çocuk oyun alanımız dahi var. Böyle iş yerlerinde çok nadir görülen bir durum. Aileler yemeklerini yerken çocukları oyun oynayabiliyor” diye konuştu.

Çok uygun fiyatlarla hizmet verdiklerine dikkat çeken Boz, “Ülkede yaşanan hayat pahalılığından dolayı zorluk çeken insanlarımızla dayanışma amacıyla çok uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz. Durumu iyi olmayan ve öğrenci olanlara daha da yardımcı oluyoruz. Bizim için maddiyat değil markalaşma ve yardımlaşma önemlidir. Örneğin Antakya Döner yanında Pepsi kolayla birlikte fiyatı 100 lira olurken, tek Antakya dürüm ise 85 lira. Tavuk Tantuni Pepsi kolayla birlikte 90 TL’den verilirken, çoğu yerde 30 liraya satılan kutu kolalar ise burada 15 liradan satılıyor” şeklinde konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Suruçlular Derneği 2 aileyi barıştırdı

Mersin Suruçlular Derneği, ölümlü trafik kazasından dolayı arası açılan 2 aileyi barıştırdı. Mersin Suruçlular Derneği, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir