Ana Sayfa / Manşet / Başkan Seçer Covid-19’u atlattı, belediyeye döndü

Başkan Seçer Covid-19’u atlattı, belediyeye döndü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Covid-19 hastalığını atlattı ve izolasyon sürecinin sona ermesiyle birlikte görevinin başına döndü.

Geçtiğimiz hafta Covid-19’a yakalanan ve tedavi sürecini evde geçiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hastalığı atlattı.

Başkan Seçer, izolasyon ve tedavi sürecinin ardından bu sabah Mersin Büyükşehir Belediyesindeki çalışma ofisine geldi.

Başkan Seçer, belediye girişinde bir fotoğraf çektirdi ve fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Seçer, sosyal medya mesajında “İzolasyon ve evde mesai bitti! An itibari ile belediyedeyim… Çok şükür sağlığım iyi. Dualarını, iyi dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’de Çarıklı İlçe Başkanı Düşürüldü!

CHP’nin Toroslar İlçe Örgütü’nde son günlerde yaşanan gelişmeler, parti içinde büyük yankı uyandırdı. İlçe Başkanı ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir