Ana Sayfa / KADIN / DOĞAN DALDA: ‘TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE LANET OLSUN’
TUSAŞ'TA İKİNCİ PATLAMA ANI BÖYLE KAYDEDİLDİ (İHA/ANKARA-İHA)

DOĞAN DALDA: ‘TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNE LANET OLSUN’

TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını lanetleyen Memleket Partisi Mersin Toroslar İlçe Başkanı Doğan Dalda, “Yaşanan olay şu gerçeği bir kere daha gözler önüne seriyor; terörle müzakere edilmez, terörist muhatap alınmaz. Terörle sadece ve sadece mücadele edilir. Terörün her türlüsüne lanet olsun” dedi.
24 Ekim 2024 Çarşamba günü akşamüzeri Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleşti. 5 vatandaşın şehit olduğu saldırıda 22 vatandaş yaralandı. Sağlık Bakanlığı, 22 yaralıdan 8’inin taburcu edildiğini bildirirken; İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise hain saldırıyı PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek’in gerçekleştirdiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, kadın teröristin kimliğini belirleme çalışmalarının da devam ettiğini bildirdi.
“Terörle Sadece ve Sadece Mücadele Edilir”
Hain terör saldırısını lanetleyen Memleket Partisi Mersin Toroslar İlçe Başkanı Doğan Dalda, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gerçekleştirilen hain saldırı hepimizin vicdanını derinden yaraladı. Yaşanan olay şu gerçeği bir kere daha gözler önüne seriyor; terörle müzakere edilmez, terörist muhatap alınmaz. Terörle sadece ve sadece mücadele edilir. Terörün her türlüsüne lanet olsun” dedi.
“Çağrımız Açık ve Net!”
Türkiye’de son zamanlarda yaşanan kadın cinayetleri, bebek cinayetleri ve çok kısa bir süre önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı açıklama üzerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yapmış olduğu çağrıyı hatırlatan Doğan Dalda, “Çağrımız açık ve net; ülkenin bulunduğu durumdan rahatsız olan gerçek Milliyetçi ve Cumhuriyetçilere sesleniyoruz; gelin, birlikte hareket edelim. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin yapmış olduğu çağrı, çok kısa bir sürede birebir temaslarımızda olduğu gibi sosyal medyada da hızla yankı buldu. Çağrımızdaki ‘tarihin dönüm noktalarından birindeyiz’ cümlesinin altını özellikle çizmek istiyorum” diye konuştu.
“Yapmamız Gereken Yerli, Milli, Akıllı, Medeni ve Namuslu Olan Cepheyi Tahkim Etmektir”
Herkesi ‘el ele vermeye’ davet eden Dalda, sözlerini çağrı metninin son paragrafıyla noktaladı. Dalda, “Tarihin dönüm noktalarından birindeyiz; at izi it izine karışıyor ve su bulandıkça bulanıyor. Doğruyu yanlıştan, haklıyı haksızdan ayırmak gittikçe güçleşiyor. Ekonomik olarak bunalan Türk Milletinin karar almasını zorlaştıracak her türlü manipülasyon yapılıyor. Yapmamız gereken kafa kafaya, el ele vererek ve birlikte durarak yerli, milli, akıllı, medeni ve namuslu olan cepheyi tahkim etmektir. Atı alan Üsküdar’ı geçse de Çanakkale’yi geçmemelidir” ifadelerine yer verdi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

PROF. DR. ÖZKAN: “DİŞİNİZİ ÇEKİLMEDEN KURTARABİLİRSİNİZ”

Prof. Dr. Özkan MEİGDER’i ziyaret etti Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Birkan ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir