Ana Sayfa / ÇEVRE / EŞ BAŞKANLARDAN TEMİZLİK PERSONELİNE BÜYÜK MORAL

EŞ BAŞKANLARDAN TEMİZLİK PERSONELİNE BÜYÜK MORAL

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü sahasını ziyaret ederek gece mesaisine çıkan personelle bir araya geldi. Çöp kamyonuna da binen Eş Başkanlar, mesaiye çıkan temizlik personeli ile birlikte çöp topladı.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, beraberlerinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün faaliyet gösterdiği hizmet sahasını ziyaret ederek, gece mesaisine çıkmaya hazırlanan temizlik personeli ile buluştu. Personelle bir süre sohbet ederek taleplerini dinleyen Eş Başkanlar, ardından çöp toplama kamyonuna da binerek, onlarla birlikte sahaya çıktı.

“Ortak amacımız daha yaşanabilir bir Akdeniz”

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Eş Başkan Sarıyıldız, “Belediye hizmetleri, gece- gündüz, yaz-kış demeden 7/24 devam ediyor. Bizler de hem çevre koruma müdürlüğünde çalışan arkadaşlarımızla bir araya gelip sohbet etmek hem de varsa öneri ve taleplerini dinlemek için ziyarete geldik. Hepimizin ortak amacı, Akdeniz’in daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline gelmesidir. Tabi çevre koruma personelinin şöyle bir farkı var; sizin çalıştığınız saatler, insanların uyuduğu, istirahat ettiği saatler… Bu anlamda ayrıca bir hassasiyet gösteriyorsunuz. Emeğinize sağlık, sizlere kolaylıklar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Temiz ve sağlıklı bir Akdeniz için seferber olacağız”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ise, çevre koruma müdürlüğü personelinin işinin zorluğuna dikkat çekerek, “Akdeniz ilçemiz çok geniş bir alana sahip. Biz göreve gelir gelmez bir takım sıkıntılarla karşılaştık. Özellikle Çevre Koruma biriminde, sahadan çekilen personel sıkıntısı görüldü. Tabi temizlik işi çok önemli, aksatmaya gelmez. Sonuç itibariyle Akdeniz, Mersin’in en büyük ilçelerinden biri ve temizliği de belediyeye bağlı. Vatandaş, her yönüyle temiz bir çevre görmek istiyor. Tabi bazı sıkıntılar olabilir ama halk bunu bilmez. Ancak hep birlikte büyük bir çaba gösterip Akdeniz’i temiz tutacağız. Halkımızın bizden beklentisi de budur ve bunun için yine hep birlikte seferber olacağız. Emeğinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Birlikte çalışıp, birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Suruçlular Derneği 2 aileyi barıştırdı

Mersin Suruçlular Derneği, ölümlü trafik kazasından dolayı arası açılan 2 aileyi barıştırdı. Mersin Suruçlular Derneği, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir