Ana Sayfa / KADIN / Mersin Adıyamanlılar Vakfından sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma etkinliği

Mersin Adıyamanlılar Vakfından sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma etkinliği

Mersin Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Vakfı, Mersin’deki sivil toplum kuruluşlarıyla bir çikköfte dayanışma gecesi düzenledi.

Mersin Adıyamanlılar Kültür ve Dayanışma Vakfı, Mersin’de bulunan sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle dayanışmak amacıyla bir çikköfte dayanışma yemeği düzenledi. Vakıf başkanı Hacı Sarıdoğan’ın yeni açmış olduğu Gurme Et döner mekanında yapılan etkinliğe Mersin Suruçlular Dernek başkanı Enver Şimşek,MTSO eski başkanı Ayhan Kızıltan, eski baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Suruçlular Dernek başkan yardımcısı Mehmet Ergen, Siverekliler Dernek başkanı Murat Ballı, Midyatlılar Dernek başkanı Zeyni Acat, Yeşilay Dernek Başkanı Halit Pekduran, Çarşı esnaf dernek başkanı Fethi Çelik, Mali Müşavirler odası başkanı Emin Levent Türkili, Esnaf odası başkan yardımcısı Ayhan Kuş, Mabiyad dernek başkanı Servet Manas, Malatya Dernek Başkanı Suat Selamoğlu, iş insanı Abdulkadir Çoban, Mersin lokantacılar odası başkan adayı Bayram Ergin ile çok sayıda önemli kişi katıldı.

Açılış konuşması yapan vakıf başkanı Hacı Sarıdoğan, vakıf olarak sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini belirterek, daha önce de sivil toplum kuruluşlarıyla görüştüklerini ve onların görüşlerine önem verdiklerini söyledi.
Vakıf olarak 6 Şubat depreminden bu yana Adıyaman başta olmak üzere birçok ilde depremzedelerle bir dayanışma içerisinde olduklarını İfade eden başkan Sarıdoğan, deprem bölgelerine sürekli yardımlar götürdüklerini kaydetti.

Deprem yardımlaşmasında sivil toplum kuruluşlarının da çok destek verdiğine dikkat çeken Sarıdoğan, bunun çok kıymetli olduğunu söyledi.

Hiçbir zaman siyasete girme amacının olmadığını vurgulayan Sarıdoğan, her zaman bir iş insanı ve bir sivil toplum gönüllüsü olarak hizmet etmek istediğinin altını çizdi.

Başkan Sarıdoğan’ın konuşmasından sonra konuklar kendilerini kısaca anlattılar. Konuşmalarının ardından Hacı Sarıdoğan’ın ekibinin yoğurduğu çikköfte yenildi.
Katılımcılar da başkan Sarıdoğan’a bu anlamlı dayanışma gecesi için teşekkür ettiler.
Etkinlik daha sonra çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Büyükşehir Belediye meclis Üyesi İsmet Kırboğa, Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye meclis Üyesi İsmet Kırboğa, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir