Ana Sayfa / KADIN / Mersin’i buluşturan açılış; Bellapais güzellik ve Estetik merkezi açıldı

Mersin’i buluşturan açılış; Bellapais güzellik ve Estetik merkezi açıldı

Mersin’de ve birçok yerde gelinlik ve güzellik merkezi ile mağazaları bulunan iş kadını Taybet Adıyaman, Bellapais Güzellik ve Estetik Merkezini açtı. Açılış Mersin’in iş, bürokrasi ve siyaset dünyasını buluşturdu.

Yenişehir ilçesi forum yakınındaki Sevgi Kavşağı bitişiğinde açılan Bellapais Güzellik ve Estetik Merkezi açılışına Mersin Eski Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Danışmanı Bedrettin Gündeş, Mersin Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Hamit İzol, Tarsus Belediye başkan yardımcısı Şerif Durmaz, Yenişehir Belediye başkan yardımcısı Zeki Ecer, Toroslar belediye başkan yardımcısı Hülya Keskin, Mersin Büyükşehir belediye meclis üyeleri Hıdır Berk, Sibel Tamaç, İsmet Kırboğa, Akdeniz belediye meclis üyesi Murat Özkaya, Yenişehir meclis Üyesi Necmettin Cabadak, MTSO Başkan yardımcısı Mustafa Özdamar, Eski Büyükşehir meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan, DEM Parti Mersin İl Eşbaşkanı Reşat Aşan, Akdeniz ilçe Eşbaşkanı Nizar Esen, Mersin Vanlılar Dernek başkanı murat Karahan, Gazeteciler Kerem Türk, Turgay Demirtaş, İş insanları Murat İlça, Muazaz Araç, Melik Binici, Ferman Bitkin ile çok sayıda önemli kişi katıldı.

30 kadının istihdam edildiği güzellik merkezinin açılış kurdelesinde konuşan MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, ekonominin zor durumda olduğu bir dönemde Taybet Adıyaman’ın böyle büyük bir yeri açmasının çok önemli olduğunu belirterek, bu iş yerinin Mersin’e hayırlı olmasını diledi.
Bedrettin Gündeş ise kadınların iş hayatında olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek, böyle devasa bir yerin Mersin’e hizmet etmenin anlamlı olduğunu ifade etti.

 

Bellapais adlı işyerinin sahibi Taybet Adıyaman ise Mersin ve birçok ilde gelinlik mağazalarının bulunduğunu kaydederek, kadınların istihdamda yer almasına çok önem verdiklerinin altını çizerek, bu güzellik ve estetik merkezinde 30 genç kadının çalıştığını aktardı.

Bu güzellik merkezinde son model cihazlarla çalıştıklarının ve deneyimli uzman bir kadroyla çalıştıklarının bilgisini veren Adıyaman, kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmeti esas aldıklarını söyledi.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DEVA Partili Ekmen’den iktidara çağrı: Mersin’e bütçeden hak ettiği pay verilsin!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, TBMM Genel Kurulunda söz alarak Mersin’in 2025 ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir