Ana Sayfa / Manşet / Mersin’i buluşturan açılış; Site Kapı Dünyası Markası

Mersin’i buluşturan açılış; Site Kapı Dünyası Markası

Mersin’de Türkiye Irak İş İnsanları Derneği (TISİAD) Başkanı Mehmet Salih Çelik’in ortağı Sıdık Özer ile birlikte açtığı Site Kapısı Dünyası adlı iş yerinin iş yerinin açılışı tüm Mersin’i buluşturdu.

 

TISİAD Başkanı Mehmet Salih Çelik, iş insanı Sıdık Özer ile Site Kapı Dünyası markası adında Mersin’de bir yatırım yaptı. Site Kapı Dünyası adlı iş yeri Mersin’de Çelik ve Ortağına ait olan MERSADOOR adlı firma bünyesinde hizmet verecek. Geniş bir mekanda açılan iş yeri Mersin İl Emniyet Müdürlüğü karşısında limonluk caddesi üzerinde açıldı.

Açılışa TISİAD yönetim kurulu ve üyeleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ecer, MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, Ak Parti Mersin  İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özgenç, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Mehmet Sait Kayan, MESİAD üye ve yöneticileri ve iş insanları Mustafa Güler, Ferudun Gündüz ile çok sayıda kişi katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan TISİAD Başkanı Mehmet Salih Çelik, iş ortağı Sıdık Özer ile Mersin’de böyle bir yatırım yapmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, “Site Kapı Dünyası adlı iş yerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayıp gelerek bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulu başkanı olduğum TISİAD’in ilk ortaklıklarından birini hayata geçirmiş bulunuyoruz. Çok değerli abim dostum Sayın Sıdık Özer beyle çıktığımız bu yolda sizlerle birlikte olduğumuz için çok heyecanlıyız. Site Kapı Dünyası markası çatısı altında hem kaliteli hemde şehrimize yakışır bir şekilde 68 ülkeye ihracatı olan yeni iş yerimize her bütçeye uygun üretimi olan ürünlerle hizmetinizde olacağız. Sizlerin desteği bizler için çok önemlidir. Dernek üyelerimize örnek olacağımızı düşünüyoruz. Akdeniz’imizin incisi Mersin’de yurt içinde ve yurt dışında daha çok yatırımcı getireceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hakan Sefa Çakır ise bu iş yerinin Mersin’de açılmasının önemli olduğunu ifade ederek,” İş yerini gezdim. Çok kaliteli işler ve üretimler var. TISİAD Başkanımız yönetimiyle çok önemli işler yapıyor. Bunun devam edeceğini görüyoruz. Kriz ortamlarından iş yerleri açarak avantaja çeviriyorlar. Başkana ve ortağına başarılar diliyorum. Ortaklıkların devamını diliyorum. Yurt içinde ve yurtdışında ortakların olması çok güzel. Bu iş yerinde birçok ülkeye ihracatın yapılabilecek olması çok güzel” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından iş yeri açılış kurdelesi kesilerek iş yerinin açılışı gerçekleştirilmiş oldu. Daha sonra konuklar baya geniş bir yer olan iş yerini gezerek kapılara baktı.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Suruçlular Derneği 2 aileyi barıştırdı

Mersin Suruçlular Derneği, ölümlü trafik kazasından dolayı arası açılan 2 aileyi barıştırdı. Mersin Suruçlular Derneği, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir