Ana Sayfa / KADIN / Tarsus’ta sağlık yerleşkesi yapım işi ihalesi canlı yayınlandı

Tarsus’ta sağlık yerleşkesi yapım işi ihalesi canlı yayınlandı

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mal ve hizmet alım ihaleleri, “Şeffaf Belediyecilik” anlayışıyla canlı yayınlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Mahallesi’ne yapılması planlanan Sağlık Yerleşkesi yapım işinin açık ihalesi gerçekleştirildi. 2 teklifin sunulduğu ihalenin gerçekleştirilen birinci oturumu, sosyal medya üzerinden canlı yayında kamuoyuyla paylaşıldı.

Tarsus Belediyesi hizmetlerine aralıksız devam ederken, açık ihale usulüyle de şeffaf belediyecilik anlayışını ortaya koyuyor. Bu bağlamda son olarak, Belediye turuncu salonda Öğretmenler Mahallesi’ne yapılması planlanan Sağlık Yerleşkesi yapım işi için ihale düzenlendi. İhale, demokratik anlayışıyla canlı yayınla paylaştı.

CANLI YAYINLA KAMUOYU İLE PAYLAŞILDI

Öğretmenler Mahallesi’ne yapılacak Sağlık Yerleşkesi yapım işi için ihalede sunulan 2 teklif kamuoyu ile anbean paylaşıldı. Şeffaf belediyelik döneminin yaşandığı Tarsus’ta, zarflar açıldı ve teklifler canlı yayında tek tek okundu. İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile EKAP (Elektronik Kamu İhaleleri Platformu) üzerinden gerçekleştirildi. İdare tarafından belirlenen yapım işinin yaklaşık maliyeti ise 35 milyon 949 bin 483 lira 77 kuruş olarak belirlendi. Teklifler canlı yayında tek tek okunarak teyit edildi. 2 teklifin bulunduğu ihale teklif değerlendirmelerinin ardından sona erdi.

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

ŞEHİT GAZİ-SEN KONFEDERASYONU MERSİN İL BAŞKANI RÜSTEM AĞAOĞLU, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Mersin- Şehit Gazi Sen Konfederasyonu Mersin İl Başkanı Rüstem Ağaoğlu, Ramazan Bayramı dolaysıyla bir mesaj ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir