Mersin’de Mimar Musa Adıyaman’ın yaptığı siyasi faaliyetlerinden dolayı hakkında yakalama kararı çıktığı ve Mersin’deki evine baskın yapıldığı belirtildi.
Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre Mersin’de uzun bir dönemdir yaşayan Hakkarili Musa Adıyaman’ın Mersin’de yaptığı siyasi faaliyetler nedeniyle hakkında gözaltı kararı çıktığı ve bundan dolayı aramasının olduğu belirtildi.
Mersin merkez Akdeniz ilçesi Şevketsümer mahallesinde ailesiyle yaşayan Adıyaman’ın kaldığı eve operasyon yapıldığı ancak evde bulunmadığı öğrenildi.
Genç Mimar’ın her yerde arandığı belirtilirken, Adıyaman’ın kardeşlerinden bazılarının da daha önce siyasi faaliyetlerden dolayı tutuklandığı ve bazıları hakkında ise aramasının olduğu öğrenildi.